27 Septembar 2016

Svetski debi potpuno novog modela Jeep Compass u Brazilu

Brend Jeep je juče u Brazilu predstavio potpuno novi model Jeep Compass, obeležavajući tako početak proizvodnje u pogonu grupe FCA vozila brenda Jeep u Gojani, u državi Pernambuko.

Jeep Compass, potpuno novo SUV vozilo, istinski globalnog karaktera, proizvodiće se sa 17 štedljivih pogonskih grupa, za kupce u više od 100 zemalja širom sveta.

Potpuno novi Jeep Compass uvećava globalni doseg brenda jedinstvenom kombinacijom atributa koja obuhvata legendarne i najbolje u klasi sposobnosti pogona na 4 točka u terenskoj vožnji, napredne, štedljive pogonske grupe, vrhunski i autentičan dizajn brenda Jeep, superiornu voznu dinamiku, osećaj slobode vožnje sa spuštenim krovom, kao i čitav niz sigurnosnih i naprednih tehnoloških funkcija.

Potpuno novi Jeep Compass, kao najsposobnije kompaktno SUV vozilo u istoriji, biće dostupan na severnoameričkom tržištu u prvom tromesečju 2017. godine, dok će prodaja na tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike početi u drugoj polovini 2017. godine.

Dodatne slike i informacije biće dostupni prilikom debija vozila na severnoameričkom tržištu, na Salonu automobila u Los Anđelosu u novembru.

 

Odricanje od odgovornosti: slika ne odražava specifikacije proizvoda za region EMEA.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Povezane slike