22 Decembar 2016

Predstavljanje novog modela Jeep® Compass sa četiri ekskluzivna video-intervjua

Prikazivanje fascinantne web-serije, osmišljene da predstavi neke od osobenosti novog modela Jeep® Compass na nekonvencionalan način, počinje danas na korporativnim sajtovima brenda Jeep.  Novi model biće dostupan u regionu Evrope, Mediterana i Bliskog Istoka  počev od druge polovine 2017. godine.

U saradnji sa krativnom agencijom Xister, Jeep je napravio seriju ekskluzivnih video-intervjua sa neobičnim ličnostima koje su doprinele promenama u životima velikog broja ljudi širom sveta. Serija video materijala  koju je režirao Fabricio Aćetuli za studio “Cut & Editing and More”, sadrži četiri filma, svaki u trajanju od oko 90 sekundi, koji će biti prikazani u periodu od decembra 2016. do marta 2017. godine na digitalnim kanalima brenda. 

Serija četiri video-intervjua je nekonvencionalan način za predstavljanje novog modela Jeep Compass. Ovo istinski globalno SUV vozilo, koje je u ponudi sa 17 efikasnih pogonskih grupa, prodavaće se u više od 100 zemalja.  Model predstavlja kombinaciju niza neprevaziđenih funkcija: legendarne terenske mogućnosti, sa najboljim pogonom 4x4 u klasi; efikasni, savremeni motori; legendarni i originalan Jeep dizajn; visok nivo dinamike vožnje; osećaj slobode vožnje sa spuštenim krovom; kompletan paket sigurnosne opreme i najnapredniji tehnološki sadržaji.

Zvezda prvog videa je Ron Arad iz Izraela, jedan od najuticajnijih i najvažnijih predstavnika savremenog dizajna, koji će objasniti kako svojim neobičnim industrijskim dizajnom stvara nove vrednosti, menjajući pravila svakodnevnog života. Baš kao i dizajn modela Jeep Compass, koji, iako potpuno nov, zadržava snažnu vezu sa klasičnim stilskim elementima brenda, kako bi kreirao proizvod koji je i funkcionalan i dopadljiv. Video možete videti na sledećoj veb adresi https://www.youtube.com/watch?v=zMki8U1jIj8&list=PLjI-4ee6g5UjQAx6h8q-6b6nxyfvLK43r

U drugom snimku biće prikazan Nejtan Voterhaus iz Velike Britanije, suosnivač inovativne platforme OIEngine.com (IDEO Group), koja pomaže organizacijama u angažovanju zaposlenih i pripadnika lokalnih zajednica na zajedničkom rešavanju problema. Isti pristup primenjen je za kreiranje sofisiticane i udobne kabine novog modela Jeep Compass, sa ergonomskim sedištima, rafiniranim materijalima i najsavremenijom tehnologijom, koja je osmišljena tako da odgovori na navike i stilove vožnje različitih korisnika.

Zvezda trećeg intervjua biće Masimo Banci iz Italije, jedan od pokretača projekta Arduino, koji predstavlja jednu od najvećih i najinovativnijih otvorenih platformi. Njegova glavna ideja je stvaranje tehnološke alatke koja je u stanju da transformiše obično i da odgovori čak i na najprisutnije potrebe, kroz saradnju među ljudima i njihovu spremnost za inovacije. Slično tome, tehnologija modela Jeep Compass ima za cilj da poboljša, pojednostavi i učini bezbednijom interakciju sa automobilom, kao i da unapredi svakodnevnu vožnju, dajući vozačima i putnicima veliki broj načina za povezivanje i informisanje.

U četvrtom i poslednjem snimku se pojavljuje Sesil Bamond iz Velike Britanije, koji, zahvaljujući znanju koje poseduje kao inženjer, konstruktor, mislilac i matematičar, primenjuje neobičan pristup menjanjući ustaljena arhitektonska pravila, kako bi kreirao kuće koje pružaju najbolje „iskustvo življenja“ u svim uslovima i na svim terenima. Sposobnosti modela Jeep Compass omogućavaju kretanje van standardnih puteva, čineći vožnju mogućom čak i u najsloženijim uslovima i na najsloženijim terenima. Obično putovanje se pretvara u neobično, dajući vozačima priliku da iskuse najavanturističkiju  i najslobodniju vožnju čak i na najudaljenijim lokacijama.

Četiri videa dobro predstavljaju koncept „neobičnog“, što podrazumeva življenje običnog života na neobičan način: slično tome, novi Jeep Compass je spreman da uputi izazov svetu sa rešenošću koja odlikuje brend Jeep već 75 godina.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite