22 April 2019

Jeep® i Juventus zajedno proslavili osvajanje sezone 2018/19. Serije A

Fudbalski tim sa znakom brenda Jeep® na dresovima oborio je sopstveni rekord, osvojivši italijansko prvenstvo osmi put zaredom, pet dana pre završetka sezone


Prema računici, Juventus je osvojio fudbalsko prvenstvo Serije A za sezonu 2018/19. osmi put zaredom, postavivši novi nacionalni rekord u istoriji ovog sporta. Crno-beli su još jednom nadmašili sebe, ponovo pokazavši svoju srodnost sa brendom Jeep® koji je kao zvanični sponzor bio uz njih tokom pobedničkog niza započetog sezonom 2012/13.


Nova Jeep reklama takođe je deo proslave ovog uspeha, zapečaćena jednostavnom, ali upečatljivom krilaticom „Mi smo na osmom nebu". Ona aludira na brojna osvajanja „skudeta", kao i na ustaljeni izraz „biti na sedmom nebu", koji opisuje osećanje neverovatne sreće. Još jednom, snaga brenda Jeep i Juventusa jeste u rušenju svih granica i dostizanju sve daljih visina, čak i onih metaforičnih koje niko nikad nije dosegao.


Ova poruka naglašava karakteristični stav brenda Jeep koji uključuje prevazilaženje svake prepreke i podizanje lestvice na viši nivo za bilo koji izazov. Pobedničko partnerstvo sa Juventusom uspostavljeno je i opstaje pod zastavom zajedničkih vrednosti, kao što su autentičnost i strast. Tokom proteklih sedam sezona, Jeep i Juventus zajedno su osvojili petnaest titula, uključujući Seriju A, Kup Italije i Super kup Italije.


Uspešan je bio i ženski klub Juventus, koji je osvojio svoje drugo prvenstvo zaredom. Jeep ove godine ponosno nosi roze boju, predstavljajući time žene kao apsolutne junakinje.
U Torinu, 20. aprila 2019.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži